Antti Koli

Kuka olen

Personal Trainer Antti Koli
Personal Trainer Antti Koli
Olen auktorisoitu Personal Trainer Antti Koli, koulutukseni suoritin Fitfarmin sekä Trainer4You:n alaisuudessa. Työskentelen oman Goljant yritykseni alla, jossa olen auttanut jo satoja ihmisiä parempaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ennen yrittäjyyttä työskentelin kahdeksan vuoden ajan Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa, pääosin akuuttihoidossa. Näkemystä, ja kokemusta on siis myös laajasti eri sairauksista, ja niiden hoidoista.


Ohjauksia teen kaikilla kuntosaleilla, joihin pääsevät ulkopuoliset Personal Trainerit, pääasiassa Turussa, ja lähialueilla. Ruokavalio-, sekä treeniohjelmien tekeminen onnistuu kaikkialle Suomeen. Treenaaminen ja kaikki siihen liittyvä on myös minulle elämäntapa, ja kilpailen myös itse tällä hetkellä Men`s Physique sarjassa.


Oma treenifilosofiani perustuu kovaan työntekoon, sekä treenien monipuolisuuteen. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja asiakkaita haastava. Kun tuntuu, että tarvitset apua oikeisiin tekniikoihin, tehostusta treeneihin, tai uuden suunnitelman jotta pääset asettamiisi tavoitteisiin, niin älä epäröi silloin ottaa yhteyttä minuun. Yhdessä onnistumme, olit sitten vasta-alkaja, tai jo kokeneempi treenaaja.


Koulutukset:

Sertifioitu Personal Trainer (FitFarm)

Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)

Lisäkoulutukset:

Stressi ja resilienssi valmennus (Ursus Program)

Painonhallinan asiantuntija (Trainer4You)

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija (Trainer4You)