Antti Koli

Kuka olen

Personal Trainer Antti Koli
Personal Trainer Antti Koli
Olen auktorisoitu Personal Trainer Antti Koli, koulutukseni suoritin Fitfarmin sekä Trainer4You:n alaisuudessa. Työskentelen oman Goljant yritykseni alla, jossa olen auttanut jo satoja ihmisiä pääsemään parempaan kuntoon. Ennen yrittäjäuraani työskentelin kahdeksan vuoden ajan Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa, pääosin akuuttihoidossa. Näkemystä, ja kokemusta on siis myös laajasti eri sairauksista, ja niiden hoidoista.


Ohjauksia teen kaikilla kuntosaleilla, joihin pääsevät ulkopuoliset Personal Trainerit, pääasiassa Turussa, ja lähialueilla. Ruokavalio-, sekä treeniohjelmien tekeminen onnistuu kaikkialle Suomeen. Valmistun keväällä 2023 myös Fitnessvalmentajaksi, joten syksystä 2023 eteenpäin on myös mahdollista kilpailla fitnesslajeissa, Team Goljantin väreissä. Treenaaminen ja kaikki siihen liittyvä on myös minulle elämäntapa, ja kilpailen myös itse tällä hetkellä Men`s Physique sarjassa.


Oma valmennusfilosofiani perustuu kovaan työntekoon, treenien nousujohteisuuteen, sekä monipuolisuuteen. Valmentajana olen kannustava, ja positiivinen. Lisäksi haluan myös haastaa valmennettaviani menemään epämukavuusalueelle niin treeneissä, kuin mielen sisälläkin. Olen sitoutunut toimimaan puhtaan urheilun puolesta.

Kun tuntuu, että tarvitset apua oikeisiin tekniikoihin, tehostusta treeneihin, tai uuden suunnitelman jotta pääset asettamiisi tavoitteisiin, niin älä epäröi silloin ottaa yhteyttä minuun. Yhdessä onnistumme, olit sitten vasta-alkaja, tai jo kokeneempi treenaaja.


Koulutukset:

Sertifioitu Personal Trainer (FitFarm)

Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)

Fitnessvalmentaja (Valmistuminen 4/2023)

Lisäkoulutukset:

Stressi ja resilienssi valmennus (Ursus Program)

Painonhallinan asiantuntija (Trainer4You)

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija (Trainer4You)

Oma kilpailu-ura:

5.sija Men`s Physique v.2022Olemme tukeneet Lapsellista ry:n työtä

Lapsellista ry