Antti Koli

Kuka olen

Olen auktorisoitu Personal Trainer, sekä Fitnessvalmentaja Antti Koli, koulutukseni suoritin Fitfarmin, Trainer4You:n, sekä Suomen Fitnessurheilu ry:n alaisuudessa. Työskentelen oman Goljant yritykseni alla, jossa olen liikuttanut jo satoja ihmisiä. Ennen yrittäjäuraani työskentelin kahdeksan vuoden ajan Turun Yliopistollisessa Keskussairaalassa, pääosin akuuttihoidossa. Näkemystä, ja kokemusta on siis myös laajasti eri sairauksista, ja niiden hoidoista.


Ohjauksia teen kaikilla kuntosaleilla, joihin pääsevät ulkopuoliset Personal Trainerit/valmentajat, pääasiassa Turussa, ja lähialueilla. Ravinto-, sekä harjoitusohjelmien tekeminen onnistuu kaikkialle Suomeen. Kuntosaliharjoittelu, ja kaikki siihen liittyvä on myös minulle elämäntapa, ja kilpailen myös itse tällä hetkellä Men`s Physique sarjassa. Team Goljant on myös Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen kilpailutiimi, joten myös kilpaileminen on mahdollista valmennuksessani.


Oma valmennusfilosofiani perustuu kovaan työntekoon, treenien nousujohteisuuteen, sekä monipuolisuuteen. Valmentajana olen kannustava, ja positiivinen. Lisäksi haluan myös haastaa valmennettaviani menemään epämukavuusalueelle niin harjoituksissa, kuin mielen sisälläkin. Olen sitoutunut toimimaan puhtaan urheilun puolesta.

Kun tuntuu, että tarvitset apua oikeisiin tekniikoihin, tehostusta treeneihin, tai uuden suunnitelman jotta pääset asettamiisi tavoitteisiin, niin älä epäröi silloin ottaa yhteyttä minuun. Yhdessä onnistumme, olit sitten vasta-alkaja, tai jo kokeneempi treenaaja.


Koulutukset:

Sertifioitu Personal Trainer (FitFarm)

Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)

Fitnessvalmentaja (Suomen Fitnessurheilu ry)

Lisäkoulutukset:

Stressi ja resilienssi valmennus (Ursus Program)

Painonhallinan asiantuntija (Trainer4You)

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija (Trainer4You)

Oma kilpailu-ura:

SM4 Men`s Physique v.2023 (Nordic Fitness Expo)

4.sija Men`s Physique v.2023 (Fitness Classic)

5.sija Men`s Physique v.2022 (Fitness Classic)Olemme tukeneet Lapsellista ry:n työtä

Lapsellista ry