Hinnasto

Ravinto-ohjelma

Yksilöllinen ravinto-ohjelma. Huom. Ravinto-ohjelmiin sisältyy lähtökohtaisesti aina 3kk seurantajakso, jonka aikana asiakas raportoi edistymistään. Ravinto-ohjelmaa myös päivitetään aina tarpeen vaatiessa.

129€

Harjoitusohjelma

Yksilöllinen harjoitusohjelma. Harjoitusohjelmissa mukana liikevideot.

99€

Ohjattu harjoitus

Harjoitus toteutetaan sinun tarpeidesi mukaan. Tunnilla voidaan katsoa läpi tekniikoita, tai treenata jokin tietty lihasryhmä/ryhmät.

45€

DUO-paritreeni

Ohjattu 60min harjoitus kaverisi kanssa! Tunnilla voidaan katsoa läpi tekniikoita, tai treenata jokin tietty lihasryhmä/ryhmät.

75€

Starttipaketti

Starttipaketti sisältää ravinto-, ja treeniohjelman + neljä ohjattua harjoitusta. Tällä paketilla pääset varmasti alkuun kuntosaliharjoittelussa. Starttipaketti on mahdollista maksaa osamaksuna. Starttipaketti sisältää myös valmennussovelluksen käyttöoikeuden.

340€

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus, joka sisältää yksilölliset, sekä päivittyvät harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat. Lisäksi kerran kuukaudessa toteutettavan ohjatun harjoituksen valmentajan kanssa. Poislukien valmennuksen ensimmäinen kuukausi, johon sisältyy kaksi ohjauskertaa.

Valmennukseen sisältyy myös valmennussovelluksen käyttöoikeus, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa, joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua, saavuttamaan haluamasi tavoitteet.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

119€/kk

Etävalmennus

Etävalmennus, joka sisältää yksilölliset harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat, sekä valmennussovelluksen käyttöoikeuden, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa, joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua saavuttamaan haluamasi tavoitteet.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

79€/kk

Kilpailuvalmennus

Kilpailuvalmennukseen siirrytään henkilökohtaisesta valmennuksesta kolme kuukautta ennen kilpailuja.

Kilpailuvalmennus sisältää yksilölliset harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat. Lisäksi kerran kuukaudessa toteutettavan ohjatun harjoituksen valmentajan kanssa. Kilpailuissa kilpailijalla on valmentaja, sekä huoltaja paikan päällä. Kilpailujen jälkeen kilpailija siirtyy takaisin henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennukseen sisältyy myös InBody-mittaukset, sekä valmennussovelluksen käyttöoikeus, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin.

139€/kk

Muut valmennukset, yritykset ym.

Kaikki valmennnukset ym. ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, joten jos tästä ei löytynyt mieleistäsi valmennuskokonaisuutta, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvälineinä mm. lasku, MobilePay, Smartum, ePassi, käteinen, ja osamaksu.