Hinnasto

Ensimmäinen konsultaatio (puhelinhaastattelu)

Käymme läpi tavoitteitasi ym. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään.

0€

Ravinto-ohjelma

Yksilöllinen ravinto-ohjelma. Huom. Ravinto-ohjelmiin sisältyy lähtökohtaisesti aina 3kk seurantajakso, jonka aikana asiakas raportoi edistymistään. Ravinto-ohjelmaa myös päivitetään aina tarpeen vaatiessa.

119€

Harjoitusohjelma

Yksilöllinen harjoitusohjelma. Harjoitusohjelmissa mukana liikevideot.

89€

Ohjattu treeni

Saat päättää treenattavan lihasryhmän, sekä sen että käymmekö tekniikoita läpi, vai tehdäänkö ns. kova treeni. Treenin kesto 60min.

50€

DUO-paritreeni

Ohjattu 60min harjoitus kaverisi kanssa! Tunnilla voidaan katsoa tekniikoita läpi, tai treenata esim. jokin tietty lihasryhmä/ryhmät.

80€

Starttipaketti

Starttipaketti sisältää ravinto-, ja treeniohjelman + neljä ohjattua harjoitusta. Tällä paketilla pääset varmasti alkuun kuntosaliharjoittelussa. Starttipaketti on mahdollista maksaa osamaksuna. Starttipaketti sisältää myös valmennussovelluksen käyttöoikeuden.

340€

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus, joka sisältää yksilölliset, sekä päivittyvät harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat. Lisäksi kerran kuukaudessa toteutettavan ohjatun harjoituksen valmentajan kanssa.

Valmennukseen sisältyy myös valmennussovelluksen käyttöoikeus, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa, joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua, saavuttamaan haluamasi tavoitteet. Valmennukseen sisältyy myös InBody-mittauksia, jonka avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi entistä tarkemmin.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

119€/kk

Etävalmennus

Etävalmennus, joka sisältää yksilölliset harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat, sekä valmennussovelluksen käyttöoikeuden, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa, joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua saavuttamaan haluamasi tavoitteet.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

79€/kk

Kilpailuvalmennus

Kilpailuvalmennukseen siirrytään henkilökohtaisesta valmennuksesta kolme kuukautta ennen kilpailuja.

Kilpailuvalmennus sisältää yksilölliset harjoitus-, ja ravinto-ohjelmat. Lisäksi kerran kuukaudessa toteutettavan ohjatun harjoituksen valmentajan kanssa. Kilpailuissa kilpailijalla on valmentaja, sekä huoltaja paikan päällä. Kilpailujen jälkeen kilpailija siirtyy takaisin henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennukseen sisältyy myös InBody-mittaukset, sekä valmennussovelluksen käyttöoikeus, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti, eli valmentajan tuki on saatavilla päivittäin.

139€/kk

Muut valmennukset, yritykset ym.

Kaikki valmennnukset ym. ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, joten jos tästä ei löytynyt mieleistäsi valmennuskokonaisuutta, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvälineinä mm. lasku, MobilePay, Smartum, ePassi, käteinen, ja osamaksu.