Hinnasto

Ensimmäinen konsultaatio (puhelinhaastattelu)

Käymme läpi tavoitteitasi ym. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään.

0€

Ravinto-ohjelma

Sinulle räätälöity yksilöllinen ravinto-ohjelma.

89€

Treeniohjelma

Sinulle räätälöity yksilöllinen treeniohjelma. Treeniohjelmissa mukana liikevideot.

79€

Ravinto-, ja treeniohjelma

Sinulle räätälöity yksilöllinen ravinto-, sekä treeniohjelma.

159€

Ohjattu treeni

Saat päättää treenattavan lihasryhmän, sekä sen että käymmekö tekniikoita läpi, vai tehdäänkö ns. kova treeni. Treenin kesto 60min.

50€

DUO-paritreeni

Ohjattu 60min harjoitus kaverisi kanssa! Tunnilla voidaan katsoa tekniikoita läpi, tai treenata esim. jokin tietty lihasryhmä/ryhmät.

80€

Starttipaketti

Starttipaketti sisältää ravinto-, ja treeniohjelman + neljä ohjattua harjoitusta. Tällä paketilla pääset varmasti alkuun kuntosaliharjoittelussa. Starttipaketti on mahdollista maksaa osamaksuna.

340€

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus, joka sisältää yksilölliset, sekä päivittyvät treeni-, ja ravinto-ohjelmat. Lisäksi kerran kuukaudessa toteutettava ohjattu harjoitus.

Valmennukseen sisältyy myös 24/7 puhelintuki, sekä puhelinsovelluksen käyttö, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua saavuttamaan haluamasi tavoitteet. Valmennukseen sisältyy myös InBody-mittauksia markkinoiden tarkimmalla laitteella, jonka avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi entistä tarkemmin.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

119€/kk

Etävalmennus

Etävalmennus, joka sisältää yksilölliset, sekä päivittyvät treeni-, ja ravinto-ohjelmat. 24/7 puhelintuki, sekä puhelinsovelluksen käyttö, jossa ohjelmat ja kehityksen seuranta ovat helposti nähtävillä. Lisäksi sovelluksen avulla pystymme kommunikoimaan toisillemme nopeasti. Kaikki valmennukseen liittyvä on siis samassa sovelluksessa joka helpottaa huomattavasti sinua, ja minua saavuttamaan haluamasi tavoitteet.

Tässä valmennuksessa on 3kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen valmennus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

79€/kk

Muut valmennukset, yritykset ym.

Kaikki valmennnukset ym. ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, joten jos tästä ei löytynyt mieleistäsi valmennuskokonaisuutta, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennus.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvälineinä käyvät mm. lasku, MobilePay, Smartum, käteinen, osamaksu.