Verkkokauppa

Kokoelmat


Verkkokaupan käyttöehdot, tietosuojakäytännöt sekä toimitusehdot


Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Goljant verkkokaupan pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Goljant verkkokaupan ylläpitäjä on Goljant.com (Palveluntarjoaja), laskuttajana Tmi Goljant , y-tunnus 3017438-6.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3 Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksetaan tilisiirrolla.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Tiedostotuotteiden toimitus ja niiden luovutusformaatti

Tiedostotuotteiden luovutusformaatti Verkkopalvelussa yleisesti .pdf.

Tilauksen maksamisen jälkeen tuote toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilauksen tuotteet lähetetään 24 tunnin kuluessa siitä kun asiakkaan maksusuoritus näkyy tilillämme.

4.1.1 Tekijänoikeudet

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia ja tekijänoikeudet omistaa Tmi Goljant.


Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen eteenpäin muokkaamattomina katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi.

4.2 Muiden kuin tiedostotuotteiden toimitus

Toimituskulu on aina 0,00 euroa. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina sähköpostitse.

5 Vaihto- ja palautus

Tuotteilla ei ole vaihto-, tai palautusoikeutta

6 Takuu ja virhevastuu

6.2 Virhevastuu

Tmi Goljant ei vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.


7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.